Noutăţi PDF Print E-mail

 

  • ACM-V a depus la ANCSRaportul de autoevaluare” conform HG 551/2007 în vederea obţinerii atestării pentru desfăşurarea de activităţi de cercetare-dezvoltare. În urma evaluării de către Colegiul Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare şi Inovare prin decizia ANCS nr. 9757/6.11.2009 asociaţia noastră a obţinut atestarea cu un standard de performanţă de 60,86 puncte. Prin urmare la următoarele competiţii de proiecte ACM-V poate participa, ca partener sau coordonator, la proiecte de cercetare. ( vezi http://www.mct.ro/index.php?action=viewart&artid=1510&idcat=38⊂= )

 

  • În perioada 10-11 noiembrie 2011 a avut loc cel de-al XIII –lea Simpozion Internaţional „Tinerii şi Cercetarea Multidisciplinară. Au fost publicate toate lucrările prezentate în volumele înfăţişate mai jos.

Prima zi lucrările Simpozionului s-au desfăşurat la Timişoara la Universitatea Politehnica şi sălile puse la dispoziţie de Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică. In cea de a doua zi s-a efectuat o deplasare cu autocarul la Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa unde gazdă a fost Doamna Rector Doina Frunzăverde care a prezentat legătura dintre universitate şi mediul industrial din Reşiţa şi ne-a prezentat activitatea şi realizările deosebite ale acestei universităţi. La încheierea vizitei la Reşiţa s-a efectuat, pe drumul de întoarcere, o vizită la Muzeul de Mineralogie al cunoscutului mineralog Constantin Gruescu din Baia de Fier (lângă Bocşa).

Aspecte din toate aceste evenimente sunt prezentate în Galeria de fotografii   luate de participanţi.

 

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday231

IP: 54.80.123.20
Copyright 2011 @ ACM-V Timişoara Power by: